Byggfirma Gävle

HNT Bygg hjälper dig

 

Besök oss via vår hemsida eller Facebook.

Erfarna snickare

HNT BYGG AB är en byggfirma i Gävle som alla är välkomna till. Vi hjälper dig som har behov av byggtjänster. Vi utför både stora och små uppdrag.

Nöjda kunder

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de vänder sig till oss och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 procent nöjd-kund-garanti. Vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden är nöjd

Kompetens och erfarenhet

När du anlitar HNT BYGG AB, får du alltid hjälp av medarbetare med många års erfarenhet och kompetens inom bygg. Vi har varit involverade i de flesta slags byggprojekt

Byggfirma för dig i Gävle

Välkommen till HNT BYGG AB, som är en byggfirma som vänder sig till dig i Gävle med omnejd. Firman startades år 2016 med visionen om att kunna hjälpa både privatpersoner och andra företag med bygg- och renoveringsarbeten. HNT BYGG AB är i dag en liten firma med mycket stort engagemang. Du kan få hjälp med i stort sett allt inom området och det spelar absolut ingen roll huruvida ditt projekt är stort eller litet. Här hos oss kan både den som är en privatperson och den som representerar ett företag eller en bostadsrättsförening få hjälp.

Ett projekt startar ofta med ett besök för att vi skall kunna räkna på jobbet och leverera en offert. Därefter så påbörjas arbetet. Det är viktigt att vi som firma och ni som kund har en bra dialog under projekten så att alla känner sig uppdaterade på hur framdriften ser ut. När projektet är slutfört så görs en översyn tillsammans med dig som kund så att man säkerställer att allt som är beställt är levererat.

Planering och kommunikation

Planering och kommunikation är nyckeln till ett lyckat byggprojekt. Det är därför får du som kund all hjälp du kan begära av oss under hela projektet. Det vill säga att du både får hjälp att planera, genomföra och avsluta ditt projekt. Välkommen att anlita våra rutinerade byggare.